Over mijzelf

 

Hallo, ik ben Jessica Robben, ik zit al bijna 25 jaren event manager en organiseer grote evenementen voor grote bedrijven. En in onze drukke maatschappij is het een kunst om on top te blijven op de evenementen markt. Vandaar dat ik via mijn website jullie wil laten kennismaken wat het is om on top of the ladder te zijn.

Ik ben al sinds mijn tienerjaren heel erg actief geweest met h et organiseren van evenementen voor verschillende organisaties waar ik deel van uit maakte. Het begon met school evenementen, van discussie avonden tot de bonte avonden. Ook de schoolreisjes buiten de stad werden piekfijn door mij verzorgd. Zo is het allemaal begonnen door tot naar de universiteit waar ik ook door ben gegaan met het organiseren.

Na mijn studie ben ik het niet meer als hobby gaan zien en heb ik het tot mijn voltijdse baan gemaakt. En ik mag niet klagen het gaat heel erg goed

Inventief

Belangrijk is dat je in deze branche altijd op de hoogte moet zijn van  de nieuwste ontwikkelingen in de wereld. De nieuwe trends die zich aandienen, de nieuwe kleuren en de nieuwe technologieën die zich aanmelden om een event nog mooier en spectaculairder te maken.

Geslaagd event

Een geslaagd event begint vanaf een idee dat in je hoofd groeit en zich blijft ontwikkelen tot iets tastbaars. Wanneer je een evenement organiseert gaat het uiteindelijk om de voldoening die je krijgt als je de blijde en tevreden gezichten ziet. Dan weet je dat je een job well done hebt gedaan.

Op mijn website vindt je uiteindelijk alle artikelen waarover ik schrijf om een succesvol evenement in elkaar te zetten. Laat je inspireren en wees een leider op deze markt.